Pinksterweekend 2018

Via dit bericht wil het bestuur van Motorclub Zevenhoven jullie informeren over het pinksterweekend van 2018 (vrijdag18 mei t/m maandag 21 mei).
Hiervoor heeft Motorclub Zevenhoven een oude vertrouwde camping locatie opgezocht. Deze camping is van eigenaar verandert en gaat weer open in 2018.

Camping: Camp&Go Spa d’Or Stockay 17
4845 – Sart-lez-Spa, België Tel. : 0032(0)87474400 E-mail : info@campingspador.be www.campingspador.be
De grote tent en vrachtwagen van Motorclub Zevenhoven komt op camping pleknr: 201 & 202 te staan, net zoals in het verleden. Deze twee plekken heeft het bestuur reeds gereserveerd.

Het bestuur heeft aangegeven aan de campingeigenaar dat leden die met een tent komen ook in de buurt van de grote tent hun eigen tent opzetten. De eigenaar houdt hier rekening mee met het reserveren van camping plaatsen.


Op de website van de camping is een plattegrond weergegeven, dus de leden kunnen zelf aangeven aan de camping, welke plek ze zouden willen reserveren rondom de grote tent van Motorclub Zevenhoven en dan horen ze vanzelf of die nog beschikbaar is.
Leden/adverteerders die een huisje of stacaravan willen huren dienen dit zelf te organiseren met de camping.


De nieuwe eigenaar van de camping vindt het erg leuk dat Motorclub Zevenhoven weer langs komt.
Vandaar dat hij ons een getrouwheidskorting geeft van 15% op alle reserveringen, mits vermelding naast je eigen naam ook de naam van onze club (Motorclub Zevenhoven), zodat hij weet wie er allemaal bij de motorclub horen.

Donderdag 17 mei is er de mogelijkheid om spullen af te geven voor in de vracht wagen vanaf 19:30 uur bij:

Aart Wijfjes
Vrouwenakker 6a
1428 RZ Vrouwenakker

Indien er nog vragen of opmerkingen zijn, graag contact opnemen met Edgar Janmaat (egjanmaat@kpnmail.nl)